Babet Date

Daten met Babet

De voor- en nadelen van glijmiddel op waterbasis

xman glijmiddel

Er zijn verschillende soorten glijmiddel. Ook Xman-Store verkoopt twee soorten Xman glijmiddel, waaronder glijmiddel op waterbasis. Dit glijmiddel heeft diverse pluspunten, maar er zijn ook enkele minpunten. De belangrijkste voor- en nadelen van het glijmiddel op waterbasis worden hieronder beschreven.

De voordelen van glijmiddel op waterbasis

Glijmiddel op waterbasis is erg goedkoop. Dit is direct een groot voordeel van het glijmiddel, zeker als je veel glijmiddel gebruikt. Daarnaast is glijmiddel op waterbasis in water oplosbaar. Dit maakt het gemakkelijk het glijmiddel af- en uit te wassen. Tot slot is het glijmiddel smaakneutraal. Dit is prettig bij orale seks. xman glijmiddel

De nadelen van glijmiddel op waterbasis

Een nadeel van glijmiddel op waterbasis, is het feit dat de huid dit glijmiddel langzaamaan opneemt. Hierdoor kan het wat sneller uitdrogen. Ook kan het glijmiddel plakkerig worden tijdens de seks. Dit maakt het glijmiddel minder geschikt voor lange seksmarathons en erotische massages.

Het alternatief: glijmiddel op siliconenbasis

Heb jij juist een lange seksmarathon en/of een erotische massage op de planning staan? Dan kun je beter glijmiddel op siliconenbasis kopen bij Xman-Store. Dit glijmiddel droogt niet uit en blijft dus lekker lang glad. Wel moet je wat meer moeite doen om het glijmiddel af- en uit te wassen, want dit glijmiddel lost niet op in water. Dit maakt het glijmiddel wel weer uitermate geschikt voor een avontuurtje in de douche, het zwembad, de jacuzzi of de zee.